I'm a title. ​Click here to edit me.

Bolyst

Gjennom vårt program Bulyst arbeider vi med nye prosjekt under mottoet:​
Her vil me leva - her vil me bu.
Vi er i gang med lørdagskafé. Vi planlegger flere kurs innen spennende felter. Følg med på kalenderen under. Her er alle aktivitetene lagret og oppdatert etter hvert.

Vi satser på bolyst og trivsel. Med dette mottoet skal vi oppnå målet om å få flere til å bosette seg og besøke Bakken krins og Hellesøy. Fler og fler fra "by´n" kjenner på verdien av å komme på landet. Bare turen ut her setter deg i godt humør, enten det er solrikt og fint eller det blåser og regner. For å gjøre området mer tilgjengelig for alle, er turgruppen aktiv med merking av stier. Så langt har vi tre stier ferdig merket og disse er beskrevet under.

Hvis noen av dere ønsker å delta på noe av det vi har i gang eller planlegger, ta kontakt. Dere finner kontaktinfo for hver sak.

Hellesøy - At the end of the road. Kom og besøk oss helt ute i havgapet på Vestlandet.

Tilrettelagt av Autoguard IKT AS

© 2013 by Nærmiljøutvalget Bakken krins. All rights reserved

  • s-facebook
  • s-youtube
Klubber og Kurs

Vi setter i gang flere klubber og kurs etter hvert. Kan nevne i fleng fotoklubb, kunst og håndverkslag, gitar/musikk kurs, tegne/male kurs, garnfiske/garnhåndtering. Har du interesse for å være med å dra noe av dette, ta kontakt. Bildet er tatt av Tom Nilsen rett utenfor Hellesøy.

Go to link