I'm a title. ​Click here to edit me.

Turisme

At the end of the road...​

Liker du å fiske, eller gå tur i lyngheiene? Nyte stillheten eller det voldsomme været? Kanskje padle eller dykke? Studere fuglelivet og havørnene? Mulighetene er mange og spennende. Lyst å finne et sted å kjøpe eller leie? Ta kontakt.

Turstiene i Nordre Øygarden

 

Turstiprosjekta er eit godt samarbeid mellom NMU Bakken krins og Kulturkontoret og Frivillgsentralen i Øygarden kommune. Det vert satsa stort på folkehelsearbeid i kommunen, med mellom anna ein etablert Frisklivssentral, der trening, kosthold og livsstilsendring står i fokus. NMU Bakken krins og LivOGLyst-prosjektet sluttar seg til dette arbeidet, og oppmodar alle om å nytte seg av det flotte turterrenget vi har i vårt nærområde.
Turstiane i nord har vore brukt av lokalbefolkningen i åresvis, og det går mange og lange ruter på kryss og tvers som ein kan gå lange turar, dersom ein er kjent.
Men det er spesielt tre stiar som no er etablert for alle som bur og vitjar områda. Desse stiane er godt merka med blå pålar og grøne informasjonsskilt ved inngangen til  turløypene.​

God tur!Sjekk linken til beskrivelse av turstiene: 

Øygarden Havsenter AS

 

Øygarden Havsenter AS bygger og selger tomter, boliger, fritidsboliger og rorbuer. I tillegg leier vi ut båter, rorbuer og fritidsboliger.Ta kontakt med Kjell Åge, sjekk linken 

Destination Hellesøy AS

 

Sjekk linken 

Rutebåten til øyene i nord

 

Rutenbåten til Hernar og de andre øyene går hver dag, passer godt til "Øyhopping" - rimelig, effektivt og fint.

Ta turen til Hellesøy, handle litt proviant på butikken og ta turen ut i det blå. For ruteopplysninger, sjekk under Informasjon eller klikk på linken under.